e
Banner

Etiketler: itt logistics



Expert in the transport of hazardous substances, İTT Logistics starts 2017 assertively


Yayın: 26-05-2017
Kategori: Lojistik

İTT Logistics, one of the leading companies of the sector in the transport of liquid chemicals and hazardous substances, aims to attain 20 to 25% growth in 2017 thanks to its fleet that it reinforced with new vehicles, the number of the branches that it will increase, the new storage and handling services, and other integrated  logistics  solutions. Muhammet Çil, İTT Logistics General Coordinator, explains that they will enter into new collaboration processes in the field of tank operation in 2018. 
 




İTT Logistics İran hattındaki kimyasal taşımalara talip



İran’ın mutlaka olmak istedikleri bir pazar olduğunu belirten İTT Logistics Genel Koordinatörü Muhammet Çil,“Kimyasal madde taşımacılığı alanında ciddi bir talep var. Biz de yatımlarımızı buna göre planlıyor ve çeşitli girişimlerde bulunuyoruz.  İranlı firmalar ile partnerlik görüşmelerimiz sürüyor. Orta ve uzun vadede İran’da depolama ve taşımayla ilgili bir hizmet ağı kurmak istiyoruz” dedi.   




İTT Logistics yenilikçi çözümler peşinde!



İTT Logistics likit kimyasal ve tehlikeli madde taşımacılığında katma değeri yüksek kombine çözümler sunuyor. Likit kimyasal ve tehlikeli madde taşımacılığında “işinin ehli” olduklarını belirten İTT Logistics Genel Müdürü Muhammet Çil, bu alana dönük araç ve şube yatırımının yanı sıra yeni bir teknoloji üstünde çalıştıklarını açıklıyor.